Om LS Kontor

Välkommen till LS Kontor din samarbetspartner i frågor rörande kontorets funktion. ”Hela kontoret från oss” betyder allt för oss som arbetar här. Vår kärna är att ge dig trygghet, långsiktighet och tillgänglighet rörande framförallt kontorsmateriel, kontorsmaskiner, telefoni, service/support, samt profilprodukter. Vi har även städ/hygien i vårt sortiment.

Vi har funnits sedan 1992 och har sedan 1999 butik på Söderbyvägen 1D i Märsta. Du når oss dels via butiken, men också genom våra direktsäljare eller vår webbutik. Du kan också ringa vår kundtjänst som gärna hjälper dig.

Alla som arbetar hos oss har lång och bred erfarenhet inom vårt område. Du möts alltid på ett professionellt och vänligt sätt.

Från och med 2010-10-01 är vi en av få leverantörer i Stockholmsområdet med eget lager i vår omedelbara närhet vilket möjliggör snabba och miljövänliga leveranser.

Vi är medlemmar i RKV, Sveriges största kontorsvarukedja bestående av fristående handlare. Detta befäster ytterligare vår styrka Trygghet-Långsiktighet-Tillgänglighet för dig i ”Hela kontoret från oss”.